Bulvár

2010.08.03. 20:56

Na ne - Justin Bieber élettörténete 3D-ben

Justin Bieber elég öregnek érzi magát ahhoz, megjelentesse visszaemlékezéseit. A 16 éves kanadai popénekes élettörténete októbertől lesz kapható az üzletekben - jelentette be hétfőn a Harper Collins kiadó illetékese. De ezen a ponton sem áll meg a tinik kedvence: Justin élettörténetét filmre is viszik, mégpedig 3D-ben.

MTI

A "Justin Bieber: First Step 2 Forever" (Justni Bieber: első lépések a halhatatlanság felé) című könyvben visszaidézi, hogyan vált tinisztárból nemzetközileg ismert popsztárrá. A könyvben olyan fotók is lesznek, amelyeket eddig még nem hoztak nyilvánosságra. Bieber ezenfelül megígérte rajongóinak, hogy bepillantást nyerhetnek a magánéletébe is.

Az 1994-ben született Bieber, aki önképzéssel tanult meg zenélni, tizenkét évesen második lett egy tehetségkutatón. Tizenhárom évesen különböző számokat töltött fel a YouTube-ra. Első lemezszerződését 2007-ben kötötte meg. Első albumát My World címmel tavaly dobták piacra. Második albuma, a My World 2.0 a közelmúltban jelent meg.


Justin Bieber filmvásznon


Nem áll meg a tinik kedvence, Justin Bieber, filmre viszik a 16 éves kanadai popsztár élettörténetét, mégpedig 3D-ben. Bieber saját magát alakítja a filmben.

A Paramount Pictures készíti el az énekes még egyelőre cím nélküli életrajzi filmjét - olvasható a deadline.com honlapon. A filmet az Oscar-díjas Davis Guggenheim rendezné, aki a 2006-os Kellemetlen igazság című, a globális felmelegedésről szóló dokumentumfilmet is jegyzi.
   
"2011-ben Valentin-napon világszerte ott leszünk a mozikban" - lelkesedett a "hihetetlen újdonságért" egy Twitter-bejegyzésében Bieber. Jövő februárban mutatják be a filmet, amely az énekes folyamatban lévő koncertturnéjáról is bemutat majd felvételeket.
   
Hétfőn hozták nyilvánosságra, hogy a popsztár megírja az élettörténetét, amelyet októberben ad ki a Harper Collins amerikai kiadó Justin Bieber: First Step 2 Forever (Justin Bieber: első lépések a halhatatlanság felé) címmel. A könyv Bieber sztárrá válásának fantasztikus történetét meséli el.
   
A kanadai fiú, aki nemrég jelentette meg második lemezét My World 2.0 címmel, nemrég vált nemzetközi tinibálvánnyá. Első lemezszerződését 13 évesen írta alá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!