Bulvár

2009.09.28. 11:10

Michael Jackson és a szex: "Madonna szerelmes volt belém"

ZH - Egyre több részlet szivárog ki Michael Jackson hangfelvételeiből, amin 30 órás beszélgetést folytatott a spirituális tanácsadójával, Shmuley Boteach rabbival. Amit újra és újra hangsúlyoznak: a sztár nagyon sokszor elhatárolta magát a szextől.

zaol.hu

Az 1999 és 2001 közötti részt, ami a legrészletesebb belátást engedte nyújtani az excentrikus popsztár zavarodott gondolatvilágába, most nyilvánosságra hozták az USA-ban könyv formájában „ A Michael Jackson szalag” címen.


Michael Jackson és a rabbi  összesen 30 órán át beszélgettek

A rabbival való beszélgetéseiből sok intim részlet kideül Michael Jackson életéből: 

Például Tatum O´Neal (45), Ryan O´Neal (68, „Love Story”) színész lánya, egyszercsak - igen koraéretten – Jackót már tini korában el akarta csábítani – írja a New York Post. „Én 16 voltam, ő 13 – emlékezett meg az énekes a feljegyzéseiben. „Mindent akart, engem azonban egyáltalán nem érdekelt a szex.” Jacko így csak meglepődve azt tudta kérdezni a lánytól akkor: „Megőrültél?”

A második eset Brooke Shields-el (44, „A kék lagúna”) esett meg. A fiatal üdvöske, akivel Jackson aztán később évtizedeken keresztül nagyon bensőséges baráti kapcsolatot folytatott, egyszer csak többet akart puszta baráti közeledésnél, de aztán visszautasításban részesült.


Michael Jackson és Madonna: szeret vagy nem szeret?

Inkább humoros az az élmény, amit Jackson a popikon Madonnával (51) élt át. Randevút beszélt meg egymással a két sztár, de igencsak heves vita alakult ki arról, hol is találkozzanak. Jacko Disneylandbe akart menni, amit az énekesnő elutasított, hiszen ő inkább egy sztriptíz bárban találkozott volna, ami azonban a pop királyának nem felelt meg. „Később aztán ez a kellemetlen dolog elterjedt rólam a médiában” – lamentált Jackson: „Madonna egy borzasztó boszorka!” E „kedves” mondata mellett Jacko még így jellemezte Madonnát: féltékeny és szexmániás” – leplezte le Boteach rabbi egy NBC-interjúban a sztár véleményét. 

Emellett a pop királya egyszerűen nem tartotta szexinek a pop királynőjét. "Hogy valaki szexi vagy nem, az szívből jön, attól függ, hogyan lép fel, hogyan viselkedik" – vonta le a következtetéseket Jacko majd 10 évvel a randevú után. Annak idején Jackson megállapította: „azt hiszem, nagyon belém volt esve Madonna, de én őbelé egyáltalán nem". A botrányairól híres pop-királynő egyszerűen nem volt vonzó a számára.

Jackson szíve azonban valójában akkor tört össze, mikor ex-neje, Lisa Marie Presley (41) kijelentette: nem akar gyereket – holott házasságkötésükkor ígéretet tett arra, hogy a családalapítás lesz az első dolguk – mesélte Jacko.
Rettenetesen szomorú lett abban az időben, és a gyermekzsivajtól nem hangos villában – vallotta be Jacko beszélgetései során - sokszor sírt játék babákat a kezében szorongatva, annyira szeretett volna saját csemetét.





Az 1994-es MTV Video Music Awards  közben ügyetlenül csókolózik Michael Jackson és ex-neje,  Lisa Marie – bizarr bizonyítéka szerelmüknek, s mint később kiderült: Jacko menedzsere tanácsolta a megrendezett jelenetet


További érdekességeket talál Celeb-börze és bulvár hírek rovatunkban! Klikk IDE! 

Forrás és fotók: bild.de

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!