Bulvár

2009.07.23. 13:44

Forma-1 sztárok a Hungaroringen: Webber hosszabbított, Button romantikázott, Piquet autogrammot osztott (fotókkal!)

Budapest - Forma-1-es sztárok sétálgatnak a Hungaroringen. Többek között Button, Piquet és Alonso ízlelgetik a pályát egyelőre kétlábon. Közben kiderült: Mark Webber, a Forma-1-es Red Bull pilótája további egy évvel meghosszabbította a csapattal az idén lejáró szerződését.

zaol.hu

Ezt az ausztrál versenyző istállója jelentette be csütörtökön Budapesten. A 32 éves Webber 132 F1-es viadal után másfél hete, a német GP-n aratta pályafutása első futamgyőzelmét, és jelenleg a harmadik a vb-pontversenyben.

Vasárnap a Hungaroringen rendezik meg az autós gyorsasági világbajnokság tizedik futamát, a Magyar Nagydíjat.  
   


Jenson Button, a Forma-1 pontversenyében vezető brit versenyző (Brawn GP) és barátnője, Jessica Michibata sétál a mogyoródi Hungaroringen, a július 26-án megrendezésre kerülő Magyar Nagydíj helyszínén.
MTI Fotó: Földi Imre





Nelson Piquet jr. brazil autóversenyző (Renault) autogramot ad a július 26-i Magyar Nagydíj helyszínét a mogyoródi Hungaroringen. Jobbra Fernando Alonso spanyol autóversenyző, a Renault pilótája.
MTI Fotó: Földi Imre






Fernando Alonso spanyol autóversenyző, a Renault pilótája áll a mogyoródi Hungaroringen, a július 26-án megrendezésre kerülő Magyar Nagydíj helyszínén.
MTI Fotó: Földi Imre

További érdekes F1-es hírek a www.f1csatorna .hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!