Bulvár

2009.07.21. 12:00

Chris Brown bocsánatot kért, amiért megverte Rihannát

Los Angeles - A nyilvánosság előtt kért bocsánatot Chris Brown rhythm and blues énekes, amiért bántalmazta korábbi kedvesét, Rihannát.

zaol.hu

A híresség saját honlapján tette közre a kétperces bocsánatkérő felvételt. Mint fogalmazott, szégyelli magát "megbocsáthatatlan" viselkedéséért, és már többször elnézést kért Rihannától. Gyerekkorában maga is megtapasztalta, hogy mihez vezet a családon belüli erőszak, a "fékezhetetlen düh" - hallható a felvételen.


Rihanna és Chris Brown
Forrás: thehollywoodgossip.com

"Már kaptam segítséget, és folytatom is, hogy biztos lehessek abban: az, ami februárban történt, többé nem ismétlődik meg" - mondta Brown. 
    
A 20 éves énekest február 8-án vették őrizetbe, néhány órával azt követően, hogy rendőrségi nyomozás szerint egy Los Angeles-i parti után megfenyegette és megverte a nála egy évvel idősebb Rihannát. Brown elismerte a vádakat, ügyében augusztus 5-én hirdetnek ítéletet. 
    
Az énekes ügyvédje szerint vádalkut próbálnak kötni az ügyészséggel arról, hogy Brownt ötévi próbaidős büntetésre és féléves közmunkára ítélik.


Forrás: MTI/AP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!