Bulivan

2012.10.23. 19:05

Népszerű slágereit is ''elhozta'' Demjén Rózsi

Zalaegerszeg - A ködös-hűvös estébe igazán forró hangulatot varázsolt Demjén Ferenc és zenekara. Hétfőn várták a közönséget az egerszegi Városi Sportcsarnokba.

Péter Gyöngyi

Zsúfolásig megtelt a színpaddal szemközti lelátó már jóval a kezdés előtt, és a küzdőtéren is gyülekezett a nagyérdemű. Az Egerszegi Sport és Turizmus Kft., valamint a Pannon Lapok Társasága együttműködése jóvoltából számos sikeres koncertre látogathattak eddig is az érdeklődők: nemzeti ünnepünk előestéjén pedig a Demjén 66 című műsorral lépett színpadra a Zalai Hírlapkoncertek keretében a Kossuth- díjas előadó, zeneszerző, szövegíró és vele olyan muzsikusok, mint Menyhárt János, Solti János, Závodi Gábor, Kovács Barnabás, Demeter György, Bársony Attila, Vass Attila és Vincze Tamás.

A galériáért kattintson a képre:

Igazi zenei csemege várta a közönséget, mert ezt a repertoárt, ezeket a dalokat ebben az összeállításban utoljára játszották, hiszen a társaság mostantól az év végi budapesti Arénabeli fellépésére készül. Miként azt Demjén Ferenc előzetesen ígérte, a több, mint másfél órás műsort úgy válogatták össze, hogy a dalok között mindenki találhatott kedvére valót. Ahogy haladt az idő, úgy oldódott a közönség, úgy ürült szépen lassan a lelátó és telt meg a küzdőtér.

A Jöjj vissza vándor, a Kihűlt üres kocsmák asztalán, a Jégszív, a Fekszem az ágyon, a Szabadság vándorai, az El kell, hogy engedj, a Mindig ugyanúgy, a Darabokra törted a szívem című nóta is elhangzott, csakúgy, mint a Most kell eldöntenem, a Szerelemvonat, a Sajtból van a Hold, de sok egyéb mellett felcsendült A gárdista is és természetesen az ünnepet megelőző éjszaka nem múlhatott el anélkül, hogy el ne énekelje a művész a Kell még egy szó című dalt is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!