Bulivan

2012.10.22. 10:46

Nemzeti rock, színházi környezetben

Zalaegerszeg - A tavasszal megjelent legutóbbi albuma, a Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége hivatalos eladási listáját is vezető Kerítést bontok című nagylemezének dalait mutatta be szombaton a zalai megyeszékhelyen az Ismerős Arcok zenekar.

Gyuricza Ferenc

A Széchenyi téri Art moziban megrendezett koncerten a már 13 éves múlttal rendelkező, nemzeti rockot játszó együttes a „színházi” környezethez illő, visszafogottabb hangzásvilággal, közel telt ház előtt mutatta be műsorát. A valamivel több, mint másfél órás repertoárt az új album dalai - köztük az Eső mossa vagy a Nem látlak téged többé -, valamint néhány feldolgozás mellett olyan közkedvelt szerzemények tették ki, amelyek hozzájárultak ahhoz, hogy az Ismerős Arcok a legkedveltebb, s egyben a legelismertebb hazai zenekarok közé váljon.

Az együttes szövegíró-énekese, Nyerges Attila augusztusban a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetésben részesült, ezt elsősorban az irodalmi értékű szövegeivel, valamint a nemzeti egységét megjelenítő gondolataival, a határon túli magyarság sorsáért és jövőjéért érzett felelősségtudatával érdemelte ki az előadóművész.

Az Ismerős Arcok az év hátralévő részében egy alkalommal még játszik Zalában, december 7-én Nagykanizsán lépnek fel, ugyancsak a Kerítés bontok című album dalaival.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!