Bulivan

2011.01.20. 10:33

Macskanő visszatér a legújabb Batman-filmben!

Kiderült, hogy ki játsza el Macskanő szerepét a legújabb Batman-filmben. A Warner Bros nem borzolta tovább a kedélyeket és végre bejelentette, hogy ki kapja Selina Kyle, vagyis Macskanő szerepét Christopher Nolan előkészületi fázisban lévő Batman-filmjében (The Dark Knight Rises).

dr. Magyar Nóra

Nos a a befutó nem más, mint a Szex és más drogok című filmben Parkinson-kóros beteget alakító Anne Hathaway! A versenyben állítólag olyan színésznőket utasított maga mogé, mint Natalie Portman, Keira Knightly vagy Rachel Weisz, olvashattuk a cinemablend.com oldalon.

A színésznő rajongói különösen örülhetnek, hiszen kedvencüket addig még láthatják a One day című romantikus filmben, illetve ő lesz a következő Oscar - gála műsorvezetője is egyben. Macskanő szerepét eddig olyan klasszisoknak sikerült eljátszaniuk, mint Michelle Pfeiffer (Batman visszatér), illetve Halle Berry (Macskanő), aki alakításáért haz is vihette a "jól megérdemelt" Arany Málnát.

Azt is megtudhattuk, hogy a rossz szerepét, a szterodiktól felpumpált, embertelenül erős Bane-t az Eredetből ismerős Tom Hardy kapta. Messze őt tartják Batman egyik leginteligensebb ellenfelének, akinek egyszer még a szuperhős gerincét is törte a Knightfall című részben.

A Dark Knight Rises forgatása idén kezdődik, a kész film 2012 nyarán kerül mozikba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!