Bulivan

2011.01.21. 10:52

Johnny Depp lesz Óz, a nagy varázsló?

Mivel a legesélyesebbnek tartott Robert Downey Jr., 2012-s Avangers fimjének munkálatai miatt visszautasította Sam Raimi rendező ajánlatát, így a a Disney -stúdiónak új ötlettel kellett előrukkolnia a főszereplő személyét illetően.

dr. Magyar Nóra

A stúdió nem sokat késlekedett, hiszen a cinemablend.com beszámolója szerint sikerült Johnny Depp-et meggyőzni az OZ: The Great and Powerful  című film főszerepére.

Az új Disney-film a vártakkal ellentétben nem remake, hanem egy eredetfilm lesz, hiszen azt az időszakot meséli majd el, amikor Smaragdváros ura még egyszerű vásári mutatványos volt.

Downey Jr.-nak idén nem ez az első visszatáncolása egy projektől, hiszen a Sherlock Holmes és az Iron Man munkálatai miatt, korábban már visszautasította Alfonso Cuaron Gravity című filmjében való szereplés lehetőségét is.

A stúdió már az év második felében el akarja kezdeni a film  munkálatait, azonban az még kédéses, hogy Depp, hogyan fogja ezt munkatervébe besüríteni: játszik Tim Burton Dark Shadows című filmjéban, a Disney Lone Ranger produkciójában, illetve a Karib tenger kalózai franchise legújabb darabjában egyaránt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!