Bulivan

2010.06.17. 10:46

Nicole Kidman és Nicolas Cage együtt

Először játszik együtt főszerepet a filmvásznon Nicole Kidman és Nicolas Cage; a két Oscar-díjas színészt Joel Schumacher rendező nyerte meg készülő Trespass című akciófilmjéhez - jelentette egy amerikai filmes szaklap.

MTI

A történetben a két sztár egy elrabolt házaspárt alakít, de a brutális bűnözőbandának, amelynek karmai közé kerültek, nem sikerül megszereznie a váltságdíjat a túszokért cserébe. Semmi sem az, aminek látszik, az árulás és a csalás váratlan lelepleződése további bonyodalmakhoz vezet.

A filmet augusztusban kezdik forgatni Louisianában, az Egyesült Államok déli részén Karl Gajdusek és Eli Richbourg forgatókönyve alapján - írta a Variety című újság.


Ez lesz a 42 éves Nicole Kidman egyik első filmje azután, hogy kislánya, Sunday Rose születése miatt egy ideig nem vállalt szerepeket. A színésznő, akinek már van egy örökbefogadott fia és lánya, 2008 júliusában hozta világra első saját gyermekét. 

A 46 éves Nicolas Cage-nek viszont meglehetősen telített a naptára, ami valóságos főnyeremény a színésznek, mert tavaly a kockázatos ingatlanbefektetései miatt támadt anyagi nehézségeivel került az újságok címoldalára. Júliusban látható ismét a mozikban a The Sorcerer's Apprentice (A varázslótanonc) című romantikus kalandmesében és most tárgyal egy újabb főszerepről A szellemlovas (Ghost Rider) folytatásában. Cage ebben az akciófilmben egy vakmerő motoros kaszkadőrt játszik, aki eladja lelkét az ördögnek, ezért természetfeletti képességekre tesz szert. A szellemlovas 2007-ben bemutatott első része nagy kasszasiker volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!