Belföld

2009.04.20. 05:33

Eduardo Rózsa-Flores géppuskával lőtte szét Gyurcsány képét?

Nógrád megye - Fegyverarzenált találtak Rózsa-Flores Eduardo nógrádi házában a rendőrök. A múlt héten Bolíviában megölt férfi állítólag épp esküvőre készült.

nincs nev

A Blikk szerint a  meggyilkolt férfi nógrádi családi házában valóságos fegyverarzenált találtak szombaton a rendőrök. A lap úgy tudja, hogy Eduardo egy saját maga készítette lőpályán egy óriási Gyurcsány-képet célozgatott, méghozzá géppuskával. Szombaton erre is rábukkantak a rendőrök több kézigránát és pokolgép készítésére alkalmas eszköz mellett. 

Menyasszonya azt állítja, hogy a 49 éves férfi nem készült merényletre. Egyetlen terve volt: hogy elveszi a nőt feleségül. A szekrényben várták már az eseményt az esküvői ruhák is - nyilatkozta a 32 éves nő a lapnak. 

Linda emberjogi szervezetekhez fordult, hogy azok segítsenek a Bolíviában már eltemetett párját exhumáltatni, hogy aztán itthon adják meg neki a végső tiszteletet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!