Belföld

2006.07.27. 08:53

Jó lehetőségek a mi megyénk gazdáinak

<div align="justify"><strong><em>Veszprém (vi) </em>– </strong><strong>Szerkesztőségünk </strong><strong>vállalkozott arra, </strong><strong>hogy tizenkét részes </strong><strong>sorozatban megismertesse </strong><strong>olvasóinkkal </strong><strong>a Nemzeti Vidékfejlesztési </strong><strong>Terv </strong><strong>lehetőségeit.</strong></div>

nincs nev

A mostani részben a helyes gazdálkodási gyakorlat előírásait mutatjuk be, hiszen vannak olyan pályázatok, melyekhez előírják ennek kötelező alkalmazását. Fontos tudni, hogy a szabályokat nemcsak azokon a területeken kell alkalmazni, melyeket adott gazda pályázaton elnyert támogatással gondoz, hanem a teljes gazdaságában. 

Az előírások egyaránt foglalkoznak a növénytermesztéssel és az állattartással. Olyan szabályokat gyűjtöttek össze, melyeket a mezőgazdászok maguktól is fontosnak tartanak, hiszen alapvető céljuk a környezeti  értékek megóvása. 

Mondhatni, a helyes gazdálkodási gyakorlat nem ördöngösség,  könnyebb betartani, mint gondolnánk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!