ZTE FC

2015.04.16. 17:09

Két vereség után pénteken újra pályán a ZTE FC

Zalaegerszeg - A labdarúgó NB II 24. fordulójában már pénteken lejátssza soros mérkőzését a ZTE FC, amely pénteken 18 órától a Soproni VSE vendége lesz. Kell-e mondani: a zalaiak két vereség után szeretnének javítani mérlegükön.

Kerkai Attila

Két egymást követő vereségen nem könnyű túljutni, s mi most ebben a cipőben járunk utalt kezdésként Lendvai Miklós, a ZTE FC vezetőedzője csapatának a Siófok és a Csákvár elleni hazai fiaskójára. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy javítsunk, de a Sopron hazai pályán jól szereplő együttes, így nem lesz könnyű dolgunk. Természetesen vannak hiányosságaik és gyengéik, amit ki kellene használnunk, viszont az ő csapatukban van vezér, több is.

A szakvezető arról is beszélt, hogy a legutóbbi mérkőzéshez képest lesz változás a csapatban, de ez várható is volt.

- A Csákvár ellen öt védő és öt támadó is a pályán volt, de kiderült, hogy egy-két játékos nem tud olyan hatékony lenni a védőjátékban, mint szerettük volna, így egy támadóval kevesebb fut ki a pályára - indokolt Lendvai Miklós.

Daru elől Milinte, a Csákvár kapusa kaparintja meg a labdát. A fiatal csatárral számol a szakvezetés Fotó: Katona Tibor

Daru Bence az U21-es válogatottal készült, de a pénteki találkozón már számíthat rá a szakvezetés. Vele kapcsolatban volt egy megjegyzése a szakvezetőnek:

- A vereség ellenére a Csákvár ellen Daru és Vittman jól dolgoztak össze és ez a felállás a jövőben is működőképes lehet. Célunk továbbra is az, hogy igyekezzünk feltérképezni, kik azok, akikre a jövőben is számíthatunk, miközben eredményesnek is kellene lennünk, s ez is nehézséget okoz - mondta. Feltettük a szakvezetőnek azt a kérdést is, hogy törtek-e már pálcát bárki felett. Íme a válasz: Egyelőre nem, de a jövő héten lehet változás a keret összetételét illetően.

Lendvai Miklós a kérdőjelek miatt a pénteki kezdőcsapatot még nem adta meg. Például nincs még válasz a kérdésre, hogy Fodor visszatérhet-e a védelembe.

A pénteken, 18 órakor kezdődő mérkőzésről terveink szerint a zaol.hu-n ismét élő, szöveges tudósításban számolunk be.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!