Zene

2014.01.04. 17:33

Tavasszal veszik fel legújabb albumuk anyagát

Lenti – Az új dalok írásánál alaposan kihasználtuk a kétgitáros felállásban rejlő lehetőségeket. Maradunk az eddigi stílusunknál, de változatosabbak, sokszínűbbek lettek a dalaink.

Gyuricza Ferenc

Tóth Krisztián, a death-metal zenét játszó zalalövői Age Of Agony együttes basszusgitárosa mondta mindezt a Zalai Hírlapnak. Az 1995-ben még Silent Agonyként induló, 2002-ben azonban nevet váltó formáció történetében tavaly kezdődött újabb fejezet, amikor Ferencz Gábor személyében egy második gitáros csatlakozott hozzájuk. A zenekar tagjai szerint így nemcsak tömörebb lett a hangzásuk, de arra is lehetőségük nyílt, hogy az eddigi kereteket egy kicsit szélesítsék.

– Minden előadó azt mondja, hogy új albuma a legjobb, ezt így érezzük mi is – jelentette ki Tóth Krisztián. – Persze ebben van némi elfogultság, de az biztos, hogy ezúttal egy kicsit más jellegű anyaggal jelentkezünk. A zenész hozzátette, az új album persze még csupán terv, hiszen egyelőre arról van szó, hogy a dalok összeálltak. Ezeket jól be kell gyakorolniuk, hogy tavasszal stúdióba vonulhassanak. Ebben a folyamatban fontos szerepük van a koncerteknek, a mögöttünk hagyott év legvégén két fellépésük volt, s a jövő héten újra színpadra állnak. 

– December 27–28-án Christmas Blackmass néven rendeztek egy kétnapos underground fesztivált – folytatta az Age Of Agony tagja.

– Az első napon Komárnóban, a másodikon Pécsett játszottunk, főleg utóbbi sikerül jól. Szombaton pedig Veszprémben lépünk fel, barátaink, a Krampüs zenekar meghívására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!