Zalaszentgrót

2013.06.18. 13:22

Bringások nyitották meg a kultúrtivornyát Zalaszentgróton

Zalaszentgrót - Ahogy tavaly, úgy idén is biciklitúrával indult a Zalavölgyi Kultúrtivornya programja. Érdeklődésben nem volt hiány, a résztvevők a Szajkitavakig kerekeztek.

Sámel József

Rengetegen gyülekeztek vasárnap délután a kissszentgróti Romtoronynál, hogy részt vegyenek a második bringa túrán, melyet tavaly rendeztek meg először. Gyermekek és felnőttek egyaránt letekerték a távot, majd Zalaszentgrótra visszatérve vacsora mellett, az élményeket felidézve és megbeszélve együtt pihenték ki a fáradalmakat.

A Zalavölgyi Kultúrtivornya programja hétfőn hivatalosan is kezdetét vette, egyebek között a Városi Művelődési Központban megnyitották a helyi kézművesek kiállítását, volt borest és színházi előadás. Kedden hasonló műsorokkal alakult a kínálat, ma egyebek mellett Szálinger Balázs előadói estjére kerül sor.

Csütörtökön Bor-show, az Egyetlen Egy című kiállítás, Baranyai Máté irodalmi estje, s Földes László HOBÓ koncertje várja az érdeklődőket. Pénteken képeslap és vadászati kiállítás, Kőhalmi Zoltán humorista előadása, s koncertek (Pannonia Allstars Ska Orchestra és Harcsa Veronika) szerepelnek a programban. Hét végén a sporté, a zenéé lesz a főszerep, fellép By Alex, az Ocho Maco, s az Ivan and the Parazol. Vasárnap családi rendezvények, színházak vetélkedője, városi polgáravató, s a Megafaktor térségi tehetségkutató döntője várja a vendégeket. A Zalavölgyi Kultúrtivornya részeként pénteken véradást is tartanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!