Zalakaros

2014.09.24. 11:45

Civilek a parkerdőben

Zalakaros - Az elmúlt hétvégén a közösségi ház szervezésében civil napot tartottak, ahol a kulturális programok mellett, főztek is a résztvevő csoportok.

Pásztor András

A parkerdei pihenőnél a hétvégén nagy volt a mozgás, a közösségi ház által szervezett civil napra ugyanis csapat is bejelentkezett. Míg a kondérokban az ízletes ételek készültek, addig a rendezvényre érkező vendégek többek között ingyenes állapotfelmérésen vehettek részt a Vöröskereszt jóvoltából, de kulturális program gólyalábasok, karate bemutató, zenei programok, bábszínház, pónilovaglás is várta az érdeklődőket.

A Zalakarosi Fürdő animátor csapata is részt vett a programon, paprikás krumplival és lufival kedveskedtek a gyerekeknek (Fotó: Jámbor Tímea)

- A főzéshez az önkormányzat biztosította az alapanyagokat, de ez volt a legkevesebb, amivel megköszönhettük a városban működő civil szervezetek, sportegyesületek, s művészeti csoportok egész éves munkáját - mondta Novák Ferenc polgármester, aki hozzátette: egy település jövőjét nem csak a fejlesztések, hanem a remek közösségi szellem is pozitív irányba tudja befolyásolni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!