Zalaegerszeg

2017.01.11. 19:24

A fagyoskodó pénztárosokért

Zalaegerszeg - A rekord hidegek már nem csak a szabadban dolgozókat teszik próbára - ráadásul a leghidegebb időszakban leállítják a szabadban való munkavégzést.

Hajdu Péter

Viszont ahol nem bírja a versenyt a hideggel a fűtés, előfordul, hogy fagyoskodnak a dolgozók.Lapunk egyik olvasója írta meg a hét végi észrevételét, mint a Becsali úti SPAR áruház vásárlója. „Kérem önöket, hogy legyenek szívesek látogatást tenni a SPAR Becsali úti üzletébe! Áldatlan állapotok uralkodnak a hideg miatt. Az áruház északi bejárata alapvetően tervezői hiba, de van olyan műszaki megoldás, ami enyhíthetné a vásárlók és a pénztárban ülő, megfagyó pénztárosok helyzetét. Sajnos hőmérőt nem vittem magammal.

A dolgozók már többször kértek a multitól segítséget, de érdemi intézkedés nem történt. Kérem segítségüket!” - állt a Sipos Zoltánné által írt levélben.Olvasónk észrevételét továbbítottuk az áruházlánc magyarországi központjába, ahonnan Maczelka Márk, a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. kommunikációs vezetője a következőket válaszolta: „Tudunk a problémáról, amellyel kapcsolatosan az alábbiakról tájékoztatom.

A SPAR műszaki osztályának munkatársai már dolgoznak a fűtéssel kapcsolatos helyzet végleges megoldásán. Addig is ideiglenes fűtési megoldásról gondoskodtunk a kérdéses területen, hogy a megfelelő munkakörülményeket a rendkívül hideg időjárás ellenére is biztosítani tudjuk dolgozónk számára.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!