Zalaegerszeg

2015.03.03. 14:01

Tapogatta az alkalmazottját a zalaegerszegi presszós

Zalaegerszeg – Kikezdett az alkalmazottjával a presszós, szeméremsértés miatt emeltek vádat ellene.

Arany Gábor

A vádiratba foglalt történet szerint a 60 éves Sz. István az általa üzemeltetett belvárosi presszóban 2014. június 16-án reggel nyolc óra körüli időben próbált közeledni a pultnál dolgozó nőhöz.

Mögéje állt, simogatni kezdte a nyakát, megkérdezte, van-e rajta melltartó, mert nem hiszi el. A nő próbálta rendre utasítani, de a férfi továbbra is simogatta a nyakát, majd lehúzta a pólóját és a mellét fogdosta. Ennél sem állt azonban meg, hanem felemelte a nő szoknyáját, lehúzta bugyiját, a fenekét kezdte el fogdosni. Az alkalmazott folyamatosan tiltakozott ez ellen és igyekezett elhárítani a főnöke tolakodását, majd mivel nem vezetett eredményre, kilépett a pult mögül és kiment a presszó elé. Itt Sz. István annyit mondott neki: keresse meg a sliccét, hogy hol kell felhúzni, majd távozott a presszóból. Az alkalmazott ezek után feljelentette a férfit. A történtek egy részét a presszó biztonsági kamerája rögzítette.

dr. Pirger Csaba

A megyei főügyészség sajtószóvivője, dr. Pirger Csaba érdeklődésünkre közölte, a férfi magatartásával megsértette a nő nemi önrendelkezési jogát és emberi méltóságát. Emiatt az egerszegi járási ügyészség Sz. Istvánt szeméremsértés vétségével vádolta meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!