Zalaegerszeg

2014.12.15. 19:10

Alkohol nélkül, közösségben

Zalaegerszeg - Hétfőn tartotta hagyományos karácsonyváró és évzáró összejövetelét a Göcsej Alkoholmentes Klub, amely immár harmincöt éve segíti tagjait.

Arany Horváth Zsuzsa

A klub két hónapja konferenciával ünnepelte fennállásának 35. évfordulóját, amely áttekintette a tapasztalatok átadására, az egymás mentális támogatására alapult közösség eredményeit. Erről esett szó hétfőn is, amikor az elnökség (Németh Miklós, Nagy István) meghívására részt vett a rendezvényen a város polgármestere, Balaicz Zoltán is. A városvezető elismeréssel szólt a klub példás működéséről, a vezetés pedig kiemelte, hogy a gyógyuló, a gyógyult, a tünetmentes emberek számára nyitott a klub, mely a közös programokkal biztosítja az egymás közti kapcsolatot. A városi önkormányzat a maga eszközeivel járul hozzá a klub eredményes működéséhez. A Kert utcai helyiséget térítésmentesen bocsátja az 1979 óta működő közösség rendelkezésére, az év közbeni programokhoz pedig anyagi hozzájárulást biztosít – mondta a hétfő délutáni évbúcsúztatón Balaicz Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!