Zalaegerszeg

2014.09.14. 21:24

Akadt búcsúfia - Jól szórakoztak a páterdombiak

Zalaegerszeg - A folyamatos esőzés sok programot keresztülhúzott, a tervezettnél később, kissé módosított tartalommal bonyolították le a Páterdombi Búcsút az egerszegi városrészben.

Hajdu Péter

A gyerekek – Verebi Ádám, Verebi Ákos, Jakabfy Zsóka és Jakabfy Levente – örültek a búcsúfiának. Fotó: Katona Tibor

Az eredetileg szabadtérre, az Oncsa keresztnél tervezett ökumenikus istentiszteletre a helyi közösségi házban került sor. A vasárnapi ebéd után kegyesebb lett az időjárás. Elállt az eső, és kipakoltak az utcán két-három fóliasátorban a búcsú elmaradhatatlan tartozékait a játékárusok, a kisgyerekes családok legnagyobb örömére, így a kicsik számára nem maradt el a vásárfia. A délutáni műsor 16 órakor kezdődött, egy kicsit könnyített változatban, de azért így is sikerült jó hangulatot teremteni a Páterdombi Kultúráért Egyesület tagjainak, akik táncoltak, énekeltek, továbbá az egészségügyi dolgozókból álló Happy Sisters együttesnek, a Spirit Drugs formációnak köszönhetően, továbbá koncertet adott a Norton együttes, valamint a Kriszti és a Magyarucca.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!