Zalaegerszeg

2014.06.17. 09:38

Felújítják a jelzőlámpákat Zalaegerszegen

Zalaegerszeg - Jelzőlámpa-felújítási program indul Zalaegerszegen. A 76-os főút több csomópontjában június 23-tól előreláthatólag július 3-ig végzik a munkát.

Horváth A. Attila

A régi, hagyományos jelzőlámpákat új, korszerű, energiatakarékos LED-es fényforrással ellátott jelzőlámpákra cserélik. Emellett kicserélik a vezérlőberendezéseket és felújítják a kábelhálózatot - tájékoztatta a Zalai Hírlapot Száva Zoltán forgalomtechnikai igazgató.

 

A munkavégzés alatt az adott csomópontokban a jelzőlámpákat kikapcsolják. Ezek a lekapcsolások egy időben legfeljebb két csomópontot érintenek. Mint megtudtuk, egyes munkafolyamatoknál - az előírásoknak megfelelően - szükséges lesz lezárni egy forgalmi sávot is.

A munkálatok a 76-os főút zalaegerszegi szakaszán (tehát a Balatoni-Rákóczi-Ola úton) a következő csomópontokat érintik: Stadion, Kosztolányi-Batthyány, Kossuth, Mártírok-Munkácsy, Arany János, Vágóhíd, Gasparich és Malom utcai, valamint Platán sori kereszteződés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!