Zalaegerszeg

2014.03.10. 17:19

CÖF: újabb békemenet

A Civil Összefogás Fórum (CÖF) a határon túli magyarok részvételével nemzeti társadalmi szerződést készít, amelyet a következő kormánynak ajánlanak majd.

Horváth A. Attila

Csizmadia László, a CÖF elnöke nyilatkozott erről hétfőn a Fidesz-irodában tartott sajtótájékoztatón. Mint mondta, civil közösségük, amely a legnagyobb a Kárpát-medencében, a kormányzás folytatását szeretné, ezért ismeretterjesztő programsorozatba kezdett. Szólt a plakátjaikon látható bohócalakról is: ennek üzenete az, hogy bohóckodással nem lehet már a népet félrevezetni. Hozzátette, a  motívumot nem ők találták ki, az ellenzéki Kónya Péter jelent meg ilyen jelmezben egy korábbi politikai rendezvényen.

Csizmadia László elmondta: megítélésük szerint igazán csak a Fidesz-KDNP-nek van politikai programja. A CÖF zalaegerszegi klubvezetője, Léránt Károly pedig arról számolt be, hogy március 29-én lesz a fővárosban az eddigi legnagyobb békemenet, amelyre a megyeszékhelyről 5 busszal utaznak a résztvevők.

A sajtótájékoztatón Vigh László országgyűlési képviselő (és képviselőjelölt) bejelentette, hogy a kormány újabb 400 millió forintot biztosít a megyei kórház új szívcentrumának megépítéséhez. A politikus elmondta: sokat lobbiztak e beruházás megvalósulásáért.
Este a CÖF a városi hangversenyteremben fórumot tartott Bayer Zsolt újságíró, publicista részvételével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!