Zalaegerszeg

2013.11.15. 17:30

Többkulcsos aláírások

Zalaegerszeg - Aláírásokat gyűjtött péntek délelőtt a piacon az Együtt-PM (Párbeszéd Magyarországért) pártszövetség az egykulcsos személyi jövedelemadó ellen.

Hajdu Péter

Fél tíz körül, ottjártunkkor ugyan sorbanállás nem volt, de folyamatosan megálltak az emberek a Bajnai Gordon vezette szervezet rögtönzött standjánál, ahol Horváth László, az Együtt zalaegerszegi választókerületi elnöke társaival gyűjtötte az íveket. Elmondta, az eltelt két és fél óra alatt körülbelül kétszázan adták nevüket, lakcímmel és más elérhetőséggel az egykulcsos adó ellen.

Vörös Antalné nyugdíjas aláírja a tiltakozó lapot Farkas Attila aktivista és Horváth László választókerületi elnök előtt. Fotó: Pezzetta Umberto

Az elnök közölte, sokan érdeklődnek, pozitív véleményt nyilvánítva céljuk mellett, miszerint a kiskeresetűek a jelenleginél kevesebbet, a jobb módúak többet adózzanak.

Érdeklődésünkre, nem történt-e inzultus, azt válaszolta, csupán egy-két beszólást hallottak a nemtetszésüket kifejezőktől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!