Zalaegerszeg

2013.02.25. 16:15

Országismereti vetélkedőt rendeztek Zalaegerszegen

Zalaegerszeg - A Zala megyében angolul, németül tanuló felső tagozatos általános iskolásoknak hirdetett országismereti vetélkedőt a zalaegerszegi Munkácsy Mihály-középiskola még tavaly októberben.

Arany Gábor

A háromfordulós, 9-10 feladatot felsorakoztató interaktív vetélkedő kis zenés műsorral egybekötött eredményhirdetését hétfő délután tartották a meghirdető intézményben.

A versenyre százhúsz 3-5 fős csapat jelentkezett és a lemorzsolódás ellenére nyolcvanan tartottak ki. Az 53 angol nyelvű csapatból az egerszegi Ady Endre-iskola Jelly Bears csapat győzött (Horváth Csaba Bence, Kádár Adrienn, Kádár Viktória, Kanti Anna Enikő, felkészítő tanár Simkóné Vörös Éva). A 27 csapatot felvonultató német nyelvű mezőnyben a letenyei Andrássy Gyula-iskola Geschickte Affen csapat végzett az élen (Gyergyák Martin, Molnár Tamás, Orsós József, Orsós Péter, felkészítő tanár Millei Katalin)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!