Zalaegerszeg

2012.12.05. 14:52

Zalaegerszeg köti volt lakóit

Zalaegerszeg - Siker övezte kedden este a fővárosban második alkalommal megrendezett Egerszegi kapocs elnevezésű rendezvényt, melyre a városból elszármazott, országos jelentőségű pozíciót betöltőket invitálja a városvezetés.

Arany Horváth Zsuzsa

Zalaegerszeg vezetése fehér asztalos találkozókkal erősíti a városból elszármazottak kötődését volt szülőföldjükhöz, amely pozitív hatással bír a megyeszékhely fejlődésére.

- Jól sikerült fővárosi estén vagyunk túl, így a folytatás mellett tettük le a voksot - számolt be Gyutai Csaba polgármester. - A zord időjárás ellenére mindenki megérkezett, az egybegyűlteket tájékoztattam az elmúlt egy esztendő eredményeiről. A magas rangú gazdasági-pénzügyi szakemberek hozzászólásaiból kiderült, a technológiai centrum létrehozása jó döntés volt. Arra bíztattak bennünket, hogy magas hozzáadott értéket igénylő, a kutatást, fejlesztést beépítő tevékenységi kört telepítsünk a városba, ne féjünk a merész ötletektől.

A jelen lévők úgy vélték, nem indokolt a pesszimizmus, noha a város külső imázsa jobb, mint a belső. Buzdítottak a magas színvonalú, közösségépítő kulturális rendezvények gyakorítására. Ígéretes gazdasági kapcsolatok kibontakoztatása is terítékre került.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!