Zalaegerszeg

2012.04.26. 18:41

Panasz - Már nem szállhatnak fel a kórháznál

Horváth Károlyné lenti olvasónk utazási panasszal fordult szerkesztőségünkhöz a maga és még több betegtársa nevében. Az okoz gondot számára, hogy az a helyközi buszjárat, amivel eddig kényelmesen haza tudott utazni Lentibe,ha a Zala Megyei Kórházba kellett jönnie vizsgálatra, egy ideje nem érinti a Zrínyi úti megállót.

Magyar Hajnalka


- Nagyon fájlaljuk, hogy megszűnt ez a lehetőség - mondja Horváth Károlyné.- Most csak a Mártírok útján tudunk felszállni a Lentibe vivő buszra, ám odáig több száz métert kell gyalogolni, ami az idős, reumás emberek számára nehézséget okoz. Nincs mindenkinek autója vagy olyan rokona sem, aki fuvarozni tudná... - tette még hozzá.

Felvetésével Busa Csabához, a Zala Volán személyközlekedési igazgatójához fordultunk. Ő elmondta, a lenti járat útvonalát különböző, már életbe lépett, továbbá küszöbön álló forgalomtechnikai változások miatt voltak kénytelenek módosítani. A cél a belváros tehermentesítése, az ottani buszforgalom csillapítása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!