Zalaegerszeg

2008.05.27. 02:29

Búcsú a váltótársaktól

Zalaegerszeg - Háziorvosi rendelőt avattak pénteken a Landorhegyen, a régi kisposta helyén. A komplexum átadásával lezárult az egymunkahelyes rendelők létrehozását célzó program.

Szabó Judit

A 97 négyzetméteres rendelőt 28 millió forintból alakították ki. A beruházás költségeiből 3,8 millió forintot fordítottak a berendezésre - ismertette az avatóünnepségen a polgármester. Dr. Gyimesi Endre kitért rá, hogy a LÉSZ Kft. kivitelezésében zajlott beruházás 1800 zalaegerszegi lakos ellátását javítja.

- Használják egészséggel, illetve az egészségük érdekében - zárta beszédét a polgármester, miután elmondta, hogy az egymunkahelyes rendelők kialakítása után elkezdik a régiek felújítását. A következő négy évben a Köztársaság út 55. és a Nemzetőr 15. alatti rendelőt, valamint a központi ügyelet épületét korszerűsítik. A Berzsenyi úti rendelők felújítására pályázatot adnak be, s tervbe vették a Zárda utcai kiváltását is.

Az új landorhegyi rendelőbe dr. Szél Szilvia betegei járnak, s mivel a doktornő elköltözött a Landorhegyi út 31. alól, a továbbra is ott rendelő kollégáinak sem kell már közösködniük a helyiségeken, s két műszakban dolgozniuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!