Vörösiszap

2010.11.09. 18:45

Olimpiai mez árverésen

A Napló szerkesztőségéhez írt levelet Boczkó Gábor többszörös Európa-bajnok, olimpiai 2. helyezett, válogatott párbajtőröző, aki 1977-ben született Tapolcán.

Zalai Hírlap


"Lapjukban rendszeresen olvasom szűkebb hazám történéseit és itt kísértem figyelemmel a vörösiszap-katasztrófa megdöbbentő eseményeit. Itt értesültem róla, hogy egyéb más segítségnyújtás melett Önökön keresztül is lehetőség nyílik erre. Mint Veszprém megyei születésű és ide ezer szállal kötődő sportoló, másokhoz hasonlóan én is szeretnék segíteni. Ezúton felajánlom azt a sportmezt dedikálva, melyet a pekingi olimpián viseltem, ahol az athéni ezüst után IV. helyet szereztem. Bízom benne, hogy akad olyan sportszerető gyűjtő, akin keresztül segíteni tudunk. Kívánom, legyen minél sikeresebb akciójuk."

 

Az olimpikon mezét felraktuk a Pannon Lapok Társasága topaukciós internetes oldalára. Aki érdeklődik az értékes mez iránt, és annak megvásárlásával szeretne segíteni, a www.topaukcio.hu oldalon, az Öltözködés és kiegészítők rovatban 2211-es sorszámmal találja meg a relikviát.


Vörösiszap-áradat: Adománygyűjtés lapcsoportunknál - KLIKK IDE a részletekért!  


A KATASZTRÓFA DOSSZIÉJA ITT!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!