Utazó

2011.01.14. 19:37

Hévízi célkitűzés: európai hírnév mellé európai színvonal

„Természeti adottságait, szellemi erőforrásait tekintve a megye bástyájaként is említhetjük városunkat, mely kitartó munkával Zala igazi ékköve lehet.”

Horányi Árpád

E reményteli szavakkal kezdte a városházán pénteken újévköszöntő beszédét Papp Gábor polgármester. A találkozón a Keszthely–Hévíz várospárost és a kistérséget, a megyét képviselő vendégek vettek részt. A polgármester hangsúlyozta: a választók döntésével elnyert szolgálat komoly felelősség, de ez nem terhet, hanem megtisztelő hivatást jelent. Fontos célként említette, hogy az európai hírnév mellett európai színvonal is jellemezze a várost.


Az új esztendő reményteljességéről szólva arra utalt, hogy a múlt évi választásokon országosan, majd helyileg is a polgári erők kaptak felhatalmazást a vezetésre. Az önkormányzat a fejlődési irányok meghatározását a máris jó példákat adó társadalmi párbeszédre kívánja alapozni.

Manninger Jenő országgyűlési képviselő, a megyegyűlés elnöke pohárköszöntőjében a közös akarat jelentőségére mutatott rá. Azt mondta: – A szándékok döntik el, hogy mire jutunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!