Tornyiszentmiklós

2017.07.06. 14:01

Vakációs játszóház

TORNYISZENTMIKLÓS Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is több alkalomból álló játszóházat szervez a könyvtár a gyerekeknek.

Korosa Titanilla

Vető Gergely (b) és Gazdag Máté a foglalkozáson készített állatfigurákat mutatja

A programsorozat célja egyrészt magának az intézménynek és a könyveknek a népszerűsítése a gyerekek körében, hiszen ha már elmennek a foglalkozásokra, könyvekkel is találkoznak. Emellett a nyári szünetben jó elfoglaltságot is ígérnek a kézműves délutánok. Az első foglalkozást az elmúlt hét végén tartották. A gyerekek itt papírtányérok felhasználásával különféle állatfigurákat készítettek, majd ki is festették ezeket. Ezenkívül a manapság népszerű fidget spinner-t, azaz a pörgettyűt is újragondolták és színes papírokból készítették el. A nyáron további négy foglalkozást terveznek a könyvtárban. Ezeken megismerkedhetnek az érdeklődők például a dekupázs technikával, az üvegfestéssel, szerveznek origaminapot és papírsárkányt is készítenek majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!