Sportvilág

2010.01.12. 11:52

Mindenkinek a 19 éves Sergio Canales kell!

Ugrásszerűen megnőtt a kereslet Sergio Canales iránt: a Racing Santander februárban 19 éves tehetségét szíves-örömest leigazolná a spanyol futballbajnokság mindkét óriásklubja, a Real Madrid és az FC Barcelona, de vinné az élvonal két olyan jeles csapata is, mint az FC Sevilla és az Atletico Madrid.

zaol.hu

A Marca című sportnapilap keddi értesülése szerint a tinédzser azt követően került még inkább a "közbeszerzési" érdeklődés középpontjába, hogy a hétvégi bajnoki fordulóban az ő két góljával győzött a Racing 2-1-re a bajnoki tabellán harmadik Sevilla otthonában.

Canales támadó középpályást játszik együttesében, és Spanyolországban egyértelműen őt tartják az idény nagy felfedezettjének. Vonzerejét ráadásul növelheti ama tény, hogy idén júniusban lejár a szerződése santanderi klubjánál, amely viszont érthetően ragaszkodik hozzá, s mielőbb hosszabbítani szeretne vele.

A játékos apja azt nyilatkozta, hogy a Real lehet a befutó, miután sportigazgatója, Jorge Valdano megígérte: a legjobb javaslattal egyenértékű ajánlattal állnak elő ők maguk is. Ráadásul a spanyol királyi gárda vezérkara az alku részeként kész lenne egy évre kölcsönben mostani csapatánál hagyni Canalest.

A Seville-Racing Santander találkozón   Canales  bravúros játékot mutatott

 

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!