Sportvilág

2015.04.27. 12:55

James May sem folytatja Jeremy Clarkson nélkül

Több hétig szóltak a hírek arról, hogy a Top Gear műsorvezetőjével, Jeremy Clarksonnal nem hosszabbított szerződést a BBC

Szabó Bence

Több hétig szóltak a hírek arról, hogy a Top Gear műsorvezetőjével, Jeremy Clarksonnal nem hosszabbított szerződést a BBC, miután egy producerrel való állandó verbális összetűzés állítólag tettlegességig fajult. Az eset óta nem került adásba Top Gear rész, bár a csatorna megígérte, hogy leadja a még Clarksonnal együtt forgatott, hiánypótló epizódokat.

Kim Shillinglaw, a BBC2 vezetője elárulta, keményen dolgoznak az autós műsor reinkarnációján, ezzel együtt keresik a megfelelő személyt, aki hitelt érdemlően tudná pótolni az egykori ikonikus műsorvezető Clarksont. A napokban reagált a hírre James May, a Top Gear társ műsorvezetője, miszerint nem kíván egy pótlékkal műsort vezetni, tehát kétségtelenül kiállt kollégája mellett.

„Én és Hammond plusz egy pót-Jeremy – ki van zárva, ebből nem kérünk. Pláne mert nem is működne, mivel mi hárman összetartozunk, így kell vezetnünk a műsort, mert ebben a felállásban vagyunk jók. Minden más megoldás csak erőltetett. Ha ez tényleg igaz, biztosra veszem, hogy Hammondról is lemondhatnak.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!