Sportvilág

2011.10.30. 20:05

Igazi otthonra leltek a ZTE súlyemelői

Rég várt méltó körülmények közt készülhetnek a ZTE Súlyemelő Klub tagjai – főleg ezt hangsúlyozták a felszólalók a szombati avatóünnepségen.

Kerkai Attila

Két éve már a Városi Sportcsarnokban kialakított súlyemelőterem a ZTE SK otthona, ám a kiszolgálóhelyiségek állapota, illetve hiánya nehezítette a szakosztály munkáját. Mostanra viszont elkészültek ezek is, s az ereklyéikkel díszített klubszoba akár a zalai súlyemelősport „találkahelye” is lehet.Szombaton Kugler László, a sportcsarnok vezetője beszélt a munkálatokról, majd dr. Muhoray Árpád, a Magyar Súlyemelő Szövetség alelnöke (1967 óta a klub igazolt tagja) fejezte ki köszönetét a városnak az anyagi segítségért. Vörös Zoltán, a megyei szakszövetség tiszteletbeli elnöke hozzáfűzte: megérte végigjárni a rögös utat, ami e szép otthon elfoglalásáig vezetett. Az ünnepségen Gyutai Csaba polgármester méltatta a szakosztály múltját és hagyományait, majd többek társasában ő vágta át az edzőterem és a klubszoba avatószalagját is.

Eredmények itt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!