Felkészülési mérkőzést vívtak

2019.02.11. 19:47

Újabb játékos mutatkozott be az FC Nagykanizsa Szekszárd elleni találkozóján

A hétvégén újabb felkészülési mérkőzésen jutott túl az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó-együttese. A kanizsaiak a harmadosztály Közép-csoportjában tizenegyedik UFC Szekszárd legénységét látták vendégül.

Kühne László

Béli Milán lőtte a kanizsaiak gólját a találkozón Fotó: Szakony/Zalai Hírlap

FC Nagykanizsa–UFC Szekszárd 1-2 (0-1)

Nagykanizsa, 50 néző. Jv.: Kubicsek M.

Nagykanizsa, I. félidő: Borsi – Kovács Gy., Szabó B., Gerencsér – Horváth B., Kretz, Horváth D., Csáki – Pál D., Vittman, Hetesi. II. félidő: Horváth M. – Pál D., Major, Gerencsér, Horváth B. – Ekker, Kretz, Béli M. – Lőrincz, Vittman (Horváth D.), Vajda R. Gólszerzők: Béli M. (63.), illetve Csigi (17.), Tóth T. (89.)

Béli Milán lőtte a kanizsaiak gólját a találkozón Fotó: Szakony/Zalai Hírlap

Barna László együttesének labdarúgói felkészülhettek több játékrendszer begyakorlására is. Ekker Milán után Vajda Roland is bemutatkozott, aki a Közép-csoportban listavezető Szentlőrinc SE-től érkezett. A találkozón a kissé tompa hazaiak végül nem tudták a döntetlent megőrizni, hiszen az utolsó pillanatokban Tóth Tamás is beköszönt, így 2-1-re nyert a Szekszárd.

Szerdán már a Baranya megyei Szentlőrincen mérkőzik az FC Nagykanizsa gárdája.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában