Sport

2009.06.24. 02:28

Gól nélkül nem megy

Nagykanizsa (bb) - Az OB I B-s férfi vízilabda bajnokság 1-8. helyért tartó rájátszásának utolsó fordulójában a budapesti Neptun otthonában sem tudott nyerni a BWT Kanizsa, így az utolsó, a nyolcadik helyen végzett.

Benedek Bálint

Neptun VSC-BWT Kanizsa 13-6(4-1, 3-2, 5-0, 1-3)
Budapest. Jv.: Székely, Mucskai.

BWT: Golecz - Persely 2, Virt 1, Karácsony, Kaszper, Ujházi 1, Markó 1. Csere: Laky, Kiss Á. 1, Gulyás, Szabó, Cserdi, Wiesner Zs. Edző: Szabó Gábor.

A bajnokság ezüstérmese, az élvonalat is megjárt fővárosi Neptun ellen pontatlanul kezdett a Kiss Csaba kapust kiújult sérülése miatt ismét nélkülözni kénytelen kanizsai gárda. A hibák pedig természetesen visszavetették a vendégek teljesítményét, Cserdi elszalasztott büntetője után pedig különösen fölénybe kerültek a hazaiak. A dél-zalaiak az utolsó pillanatban, 12 másodperccel a negyed vége előtt, Persely révén szépítettek. A folytatásban úgy tűnt rendezte sorait a vendégcsapat, ugyanis előbb Markó, majd Kiss Á. is betalált.

A fordulás után összeomlottak a kanizsaiak, védekezésben és támadásban is. Az utolsó etapban a már tetemes előnnyel vezető hazaiak lazítottak, míg az addig gyengélkedő Szabóék némileg összekapták magukat, ám ez már csak az eredmény kozmetikázására volt elegendő.

Szabó Gábor: Három negyed alatt 3 gólt lőni, megengedhetetlen. A támadásokkal az egész rájátszásban gondjaink voltak, ezért nem lehet csodálkozni az eredményen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!