Sport

2016.11.04. 17:05

Elszánt a ZTE NKK csapata

Az NB I A-csoportos női kosárlabda bajnokságban a ZTE NKK női csapata legutóbb Szekszárdon egy nagy vereségbe futott bele, most vasárnap (18.00) pedig a PINKK-Pécs vendége lesz Gáspár Dávid együttese.

Kerkai Attila

A szakvezető nem tartja elképzelhetetlennek az idegenbeli bravúrt sem együttesétől, de persze ehhez sokkal jobban is kell játszaniuk, mint Szekszárdon.

Gáspár-Szalay Virág rutinja jól jöhet vasárnap este is
Fotó: Katona Tibor

- A legutóbbi vereségünk mikéntjével volt a gondom, de nem akartunk sokat rágódni rajta, mert elmúlt, viszont tanultunk belőle - fogalmazott az újabb mérkőzésük előtt Gáspár Dávid. - A PINKK-nek van három légiósa, a magyar mag is viszonylag jó, hasonló célokért küzdhetnek a bajnokságban, mint mi. Nagy mérföldkő lesz ez a találkozó csapatom számára, méghozzá azért, mert itt nagyobb esély van arra, hogy idegenben nyerjünk, mint több más helyszínen. Győzni akarunk és győzni is megyünk Pécsre, így állunk hozzá ehhez a mérkőzéshez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!