Sport

2017.07.04. 17:55

Baji Balázs tovább faragott az országos csúcson

SZÉKESFEHÉRVÁR A Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjon Székesfehérváron a kiváló mezőnynek köszönhetően remek eredmények születtek és a magyar atléták is remekeltek.

Zalai Hírlap

Kővágó Zoltán 65 méter feletti eredménnyel (65,67) megnyerte a férfi diszkoszvetést, egyúttal tejesítette a londoni világbajnokság kvalifikációs szintjét. Női súlylökésben Márton Anita egészen kiváló sorozatot produkálva, 19,48 méteres eredménnyel megnyerte a női súlylökést. Férfi 100-on Justin Gatlin 10 másodpercen belüli idővel (9,98) diadalmaskodott.

Baji Balázs egy korábban készült képen, aki kiváló eredménnyel, országos csúccsal ért célba Székesfehérváron Fotó: archív

Magyar szempontból aztán ha nem is győzelemmel, de remek eredménnyel zárult a férfi 110 m-es gátfutás. Baji Balázs 13,15 mp-es országos csúccsal (idén harmadszor javította meg) 4. lett a rendkívül erős mezőnyben. Győzött a jamaicai Omar McLeod 12,98-as versenycsúccsal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!