Sport

2017.07.31. 18:45

A Csács-NSE nyerte az I. Németh Ferenc "Machos" Emléktornát

PÓKASZEPETK Kétnapos, négycsapatos felkészülési torna zajlott le a faluban az I. Németh Ferenc "Machos" Emléktorna keretében. A győzelmet pedig az alaposan megerősített Kaposi Transport Csács-NSE szerezte meg.

Kerkai Attila

Első alkalommal rendezték meg az emléktornát a tavaly elhunyt Németh Ferenc emlékére, akit nemcsak Pókaszepetken, de a megye minden pontján szerettek. A Zalagrár-Pókaszepetk által szervezett tornán Zalából még a szintén megyei első osztályú Kaposi Transport Csács-NSE valamint két vasi egyes csapat, a Vasvár és az Egyházarádóc vett részt.

Szombaton két mérkőzést rendeztek és a győztesek jutottak a vasárnapi döntőbe, a vesztesek pedig a harmadik helyért játszottak. Az első napon a Csács-NSE és a Pókaszepetk is győzött, így vasárnap zalai finálé döntött a tornagyőzelem sorsáról. Az alaposan megerősített nemesapátiak a döntőt is nullára hozták le", vagyis kapott gól nélkül a pókaszepetkiek ellen. Sebők József együttese immár nemcsak Safet Jahic-ot, illetve Marian Slukát igazolta le, hanem a ZTE-ben szintén megfordult Bailo Dávid is a Csács-NSE-hez kerül.

- Két olyan mérkőzést játszottunk, amely nagyon jól illett a felkészülésünkbe. Ám amúgy is kötelességünknek éreztük, hogy elfogadjuk a pókaszepetkiek meghívását, hogy méltóképpen emlékezzünk Németh Ferencre - értékelt Sebők József, a Csács-NSE szakvezetője.

Bailo Dádid (középen, Csács-NSE) két gólt is szerzett a döntőben
Fotó: Katona Tibor

Lepár Attila, a Pókaszepetk edzője, illetve a torna egyik szervezője is örült, hogy jó hangulatú tornát rendezhettek. Mint elmondta, a díjakat Németh Ferenc (Machos) özvegye, illetve testvére, Németh György adták át.

Szombati eredmények: Zalagrár Pókaszepetk-Vasvár VSE 2-1 (2-1). Gólszerzők: Hemela (2) ill. Réfi.

Csács Nemesapáti SE- Egyházasrádóci SE 6-0 (4-0). Gólszerzők: Domján (3), Horváth A (2), Darabos.

Vasárnapi: A 3. helyért: Vasvár-Egyházasrádóci 4-1 (0-1). G.: Horváth Á. (3), Pálla, ill. Mészáros.

Döntő:

Zalagrár Pókaszepetk -Kaposi Transport
Csács NSE 0-4 (0-2)

Pókaszepetk: Blaskovics - Cseke, Száraz, Büki, Huszár (Farkas T., Gergály) - Rédei, Kovács, Szekeres - Csécs, Huber - Hemela. Edző: Lepár Attila.

Csács NSE: Jahic - Kiss (Somogyi), Kozári, Horváth P., Sági - Darabos (Sebők), Horváth A., Sluka, Domján (Somodi) - Mihalecz, Bailo. Edző: Sebők József.

Gólszerzők: Bailo (2), Horváth A, Darabos.

Végeredmény: 1. Csács-Nemesapáti, 2. Pókaszepetk, 3. Vasvár, 4. Egyházasrádóc.

Különdíjak. Legjobb kapus: Blaskovics Dániel (Pókaszepetk). Legjobb mezőnyjátékos: Horváth András (Csács NSE). Gólkirály: Domján Bálint (Csács-NSE). ka

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!