Sport

2017.03.11. 17:00

Kikapott az Andráshida, hat gólt lőtt a Femat-Csesztreg idegenben

A labdarúgó NB III Nyugati-csoportjában a Tarr Andráshida együttese a feljutásért harcoló Kaposvári Rákóczi vendége volt.

Kerkai Attila

Zalai szempontból a lehető legrosszabb forgatókönyv szerint alakult a mérkőzés, hiszen már a 25. másodpercben egy a nagy szélben érkező beadást ejtett ki az andráshidai kapus, amiből vezetést szerzett a házigazda, majd a 10. percben már 2-0 volt az eredmény.

A zalaiak mezőnyben ezt követően is egyenrangú ellenfelei voltak a jó erőkből álló Rákóczinak, de kimaradtak a helyzeteik. Dobos Sándor, az Andráshida vezetőedzője szerint csapata ilyen előnyt nem adhatott volna az ellenfélnek, viszont azt is hozzátette: 2-0 után, azonos játékvezetői felfogással, a játék képe alapján, akár még egál körüli eredményt is elérhettek volna.

Kaposvár-Tarr Andráshida 5-2 (3-0). Gól: Mayer 2, Szakály, Kertész, ill. Vittman, Marsai. 

A labdarúgó megyei bajnokság I. osztályában szombaton négy mérkőzésre került sor. 

Türje-Femat-Csesztreg 0-6. Gól: Pethő 2, Magai 2, Kancsal, Molnár G. Nagykanizsa-Flexibil Top Zalakomár 3-0. Gól: Gerencsér, Kulcsár, Hóbor.

Polareczki Roland ( a labdával) még egyenlített a Hévíznek...
Fotó: Katona Tibor



Lenti TESport 36-Szepetnek 0-0.

Gellénháza-Zalagrár-Pókaszepetk 4-1. Gól: Török 2, Nagy B. 2., ill. Horváth Sz. 

Vasárnap rendezik, 14.30: Kaposi Transport Csács-NSE-Lets Do It technoroll Teskánd, Semjénháza-Gyenesdiás, Horváth-MÉH Kiskanizsa-Szerszámsziget-Zalalövő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!