Sport

2017.01.29. 09:15

Csóka Dániel két és fél évre írt alá a Wolveshez!

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a ZTE FC fiatal védőjét, Csóka Dániel az angol Championshipben, vagyis a második vonalban szereplő Wolverhampton Wanderers szeretné leigazolni.

Kerkai Attila

A két klub egyeztetései sikerrel zárultak, hiszen a 17 éves Csóka Dániel szombaton két és fél évre írt alá a Wolves (Farkasok) együtteséhez.

A hírt furcsa mód nem a ZTE FC hivatalos honlapja, hanem a ZTE szurkolói lapja (ztefc.webnode.hu) közölte és egy képet is közzé tett az aláírásról. Vasárnap reggel sikerült elérnünk Csóka Zsoltot, a ZTE FC 2002-es bajnokcsapatának tagját, Csóka Dániel édesapját, aki megerősítette a hírt.

Angliában értük utol, ugyanis vasárnap este  érkeznek haza, s mint elmondta Dani két és fél évre írt alá az angol együtteshez.

Ágoston Zoltán, a ZTE FC klubigazgatója érdeklődésünkre elmondta, a klub  aláírta az angolok által kínált szerződést, ám onnantól  játékos menedzsere és a futballista döntése volt, hogy a nekik kínált szerződést mikor írják alá. Arra viszont kíváncsiak voltunk, hogy az U17-es válogatott játékosért mekkora összeget fizet az Wolverhampton.

– Az összeg nem publikus, és a szerződésben olyan opciók is benne foglaltatnak, melyek révén a végleges vételár is mozoghat – válaszolta Ágoston Zoltán. – Az elsődleges szempontunk az volt, hogy Csóka Daninak olyan opciót  kínáljunk, melyet  itthon mi már nem tudtunk megadni neki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!