Sport

2016.10.13. 16:36

Krosszos sikerek

Nagykanizsa - A Kanizsa Motocross SE tagjai az elmúlt hetekben újabb két versenyen szerepeltek, előbb Zombán, majd Csákánydoroszlón.

Kerkai Attila

A Somogy megyei Zombán az MX Kupa újabb futamában Horváth Ádám a 9-12 évesek közt megnyerte a 65 kcm-es géposztály vetélkedését. Mint korábban írtunk róla, a kanizsai tehetség még csak 8 éves, így ez az eredmény annál értékesebb. A zombai versenyen indult még a KMSE-ből Szabó Balázs is, aki 7. helyezett lett.

Ezt a viadalt követte az MX Mánia Kupa ez évi sorozatának záróviadala, a Vas megyei Csákánydoroszlón, ahol a Kanizsa MSE nagy létszámmal képviseltette magát. Közülük kiemelkedett teljesítményével Horváth Ádám, aki megnyerte az 50 kcm-es kategória (maxi) mindkét futamát, és korábbi győzelmeinek köszönhetően az éves összesítésben is az első helyen végzett. A KMSE színeiben indult kaposvári Toldi Ádám az 50 kcm-esek mini kategóriájában második lett.

Horváth Ádám az éves összesítést is megnyerte Fotó: Kanizsa MSE

Horváth Ádám pedig a 65 kcm-esek között is rajthoz állt, és a vasi futamon is kitett magáért: az összesítésben a második helyen végzett, ami biztató a jövőre nézve.

A kanizsaiak további jobb helyezései. 85 kcm: 2. Rédecsi Simon. Lady: 2. Czigány Andrea. II. osztály. MX1: 1. Bérdi Dániel. MX2: 2. Czigány Gergely. Senior Extra: 2. Moór Attila. Senior Amatőr: 6. Torma Szabolcs. Supersenior: 4. Mallits Franz, 7. Törekes Tamás. III. oszt. Tömegsport MX1: 2. Harsányi Bálint, 5. Kaiser Philipp. Tömegsport MX2: 4. Mallits Markus, 5. Sütő Milán, 6. Harka István, 11. Horváth Elek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!