Sport

2016.10.18. 19:20

Jobb kezdést is el tudtak volna képzelni

Nagykanizsa - A szezonban negyedik bajnokiján harmadik vereségét szenvedte el a Kanizsa VSE OB I B-s vízilabdaegyüttese, igaz, ezúttal a csoportban élre ugró Neptun VSC győzött a dél-zalai városban.

Kühne László

Kanizsa Vízilabda SE-Neptun VSC 8-13 (2-3, 2-3, 3-2, 1-5)
Nagykanizsa, 50 néző. Jv.: Benczur, Kovács B.
Kanizsa: Kiss Cs. - Kaszper dr. 1, Klie, Rózsavölgyi, Szécsi dr. 3, Bakó 3, Szepesi 1. Csere: Kis Zs., Kéri, Cserdi I., Sipos, Molnár, Virt M. Edző: Simonka Ferenc.

Szemben a kanizsai Rózsavölgyi Dániel készül lövéshez Fotó: Gergely Szilárd

A Neptun háromból három nyert meccsel érkezett Kanizsára, ennek ellenére az első negyedben a hazai csapat még vezetett is, ám a kanizsai Szécsi Dávid és Kaszper Gábor góljaira egy másodperccel a nyolc perc letelte előtt jött a fővárosi válasz... A második felvonást a Neptun ott folytatta, ahol az elsőt abbahagyta, bár Szécsi és Bakó Csaba góljai az egyenlítést jelentették, az NVSC két találatot még rátett az addig szerzett négyre.

A harmadik játékrészben ismét egyenlített - ráadásul nem is egyszer - a KVSE, a vendégek azonban egygólos előnyt újból szereztek az utolsó negyed előtt. Abban aztán mindent megpróbált a Kanizsa, az emberelőnyöket viszont kihagyta, míg a Neptun az adódó lehetőségeit belőtte, így végül magabiztos győzelmet aratott.

Simonka Ferenc: Nem vagyunk könnyű helyzetben, jobb kezdésben reménykedtünk. Szombaton Kaposvárra megyünk és pontot, pontokat kell szereznünk, hogy megkezdjük a felzárkózást.

Jók: Szécsi dr., Bakó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!