Sport

2016.03.01. 15:25

Judoérmek két viadalról

Zalaegerszeg - A Zalaegerszegi Judo SE versenyzői diákolimpián, valamint egy regionális versenyen is tatamira álltak a közelmúltban.

Kerkai Attila

A serdülő „A" korosztályú fiú-lány diákolimpián, Vásárosnaményben Tóth Bertold a +81 kg-os súlycsoportban az előkelő harmadik helyet szerezte meg. Horváth Evelin a 36 kg-osok között a hetedik helyen végzett, míg Kiss Zoltán ugyanebben a súlycsoportban a kilencedik helyen zárt az egerszegi egyesület versenyzői közül.

Ugyanakkor a Veszprém Arénában zajlott le az I. Észak-dunántúli Regionális Diák viadal, mely egyben Domonkos László Emlékverseny is volt. Erre az erőpróbára huszonegy fős küldöttséget nevezett be a Zalaegerszegi Judo SE.Az összesen 258 fős mezőnyben sportszerű, kemény küzdelmeket láthattak az érdeklődők, zalai részről pedig az alábbi remek helyezések születtek.

Az egerszegi egyesület népes küldöttséggel képviseltette magát a veszprémi regionális viadalon

Aranyérmesek: Ódor Noel, Bordács Anikó, Vizsi Zsófia, Hosszú Donát, Tóth Bertold. Ezüst: Némethy Bence, Török Botond, Varga Áron. Bronz: Bordács Anita, Horváth Evelin, Kiss Bence, Kiss Zoltán, Simon Márk, Bekk Ádám, Hosgyara Bettina, Kocsis Dzsesszika.

A versenyzők felkészítő edzői: Nagysolymosi Sándor, Varga Zoltán, Kőszegi József, Korpos Judith, Uti Katalin.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!