Sport

2015.12.28. 17:16

Játékban léphetnek még előre - Az NTE 1866 női labdarúgói remek őszt produkáltak, hiszen a harmadikok

Nagykanizsa - A női labdarúgó NB II Nyugati csoportjának harmadik helyén telelhet a Nagykanizsai TE 1866 csapata, mely az őszi szezon során döntetlent nem is játszott, a hat győzelme mellett négy veresége volt csupán.

Kühne László

Benedek József, az együttes edzője tulajdonképpen elégedett lehet, ugyanakkor megfogalmazta azt is, miben várna többet játékosaitól. - A szezon előtt gyakorlatilag azt terveztük, amit az ősz után mutat a tabella, vagyis a dobogón lehetnek a lányok - fogalmazott a kanizsai tréner. - Mindenképpen azzal számoltunk, hogy koncentráltabb játékot kell nyújtanunk, hiszen tudtuk, új igazolásokat gyakorlatilag nem lehet nyélbe ütni, vagyis ugyanazzal a kerettel kell helytállnunk. Az eredményeket ismerve tehát nem vagyok csalódott, mindenki megtette a magáét.

A piros mezes kanizsai csapat (a labdával Balassa Adrienn), valóban jól teljesítettek az ősszel. Fotó: Gergely Szilárd

- Létezik egy másik vetület is?

- Talán csak annyi, hogy támadójátékban nem tartunk ott, ahol tartanunk kellene. Persze, védekezésben is tréfáltak meg minket egyszer-kétszer, de a hozzáállást tekintve tényleg csak azt mondhatom, hogy játékosaimra nem lehet panaszom.

- Az évad folytatására nézve, hogyan tovább?

- A dobogót meg kellene tartani, bár tudom, hogy egy meccsel több szerepel a nevünk mellett, mint amennyi a minket követő Sopronnak van. Vannak elképzeléseink az erősítésekkel kapcsolatban is, de ezt még nem szeretném elkiabálni. Januárban kezdjük a felkészülést, s azt mindenképpen megjegyezném, hogy csapatunk eddigi szereplése annak fényében dicséretes, amilyen körülmények között tették ezt például az ősz folyamán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!