Sport

2015.04.06. 16:34

Győzelem és vereség a férfi röplabda NB II-ben

Zalaegerszeg – Újabb fordulót rendeztek a férfi röplabda NB II-ben.

Kerkai Attila

A ZTE RK mérlege egy győzelem és egy egy vereség, a zalaiak a második helyen állnak az utolsó forduló előtt.  A ZTE RK ezúttal hazai környezetben lépett pályára és két mérkőzést vívott meg a magyar serdülő-válogatottal. Az elsőn a végjátékban jobban összpontosító ZTE RK végül megnyerte a mérkőzést. A másfél órás szünet után következő második találkozót viszont a serdülő-válogatott nyerte.

A bajnokságban jelenleg második helyen áll a ZTE RK csapata, de a helyezéseket az utolsó forduló fogja eldönteni. Az következő, egyben utolsó kettős fordulóra április 12-én Székesfehérvárra utazik a csapat.

Első mérkőzés: ZTE RK–Magyar serdülő-válogatott 3:1 (25-22, 25-19, 23-25, 25-23.) ZTE RK: Horváth, Németh, Molnár, Koós, Gyenes, Bognár, Liberó: Légrádi, Csere: Kovács, Kiss. Edző: Markó Gábor.Második mérkőzés:Magyar serdülő-válogatott–ZTE RK 3:1 (27-25, 25-20, 14-25, 27-25) ZTE RK: Horváth, Németh, Molnár, Koós, Gyenes, Bognár, Liberó: Légrádi, Csere: Kovács, Kiss. Edző: Markó Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!