Sport

2015.02.27. 17:50

Rangadó, hiányzókkal - Hét és fél pont kellene az Aquaprofit NTSK-nak

A szép lassan a harmadik helyre lépkedő Haladás VSE-Infraplan lesz a vendége vasárnap 11 órától a városi könyvtárban az Aquaprofit-Nagykanizsai TSK bajnoki címvédő sakkcsapatának.

Kühne László

A forduló időpontja a kanizsaiak számára nem egyszerű, hiszen Jeruzsálemben javában tart a XVI. Egyéni Sakk Európa-bajnokság.

Nem soroljuk tételesen, de például a kanizsai sakkozóktól Constantin Lupulescutól Bánusz Tamásig tart azok sora, akik a kontinensbajnokságon asztalhoz ülhetnek ezekben a napokban.

– Egy biztos, nem a legszerencsésebb időpontban mérkőzhetünk, hiszen javában tart az egyéni Eb – fogalmazott Papp Nándor csapatvezető, akinek szintén mozgalmasak a napjai, hiszen jelenleg is Lengyelországban sakkozhat egy nemzetközi tornán. – Ettől függetlenül, amire figyelnünk kell, hogy hozzuk azt a legalább 7,5 pontot, melyet a Paks csinált a szombathelyiek ellen. A feladat tehát nagy, de állunk elébe, hiszen máskor is oldottunk már meg komoly kérdést a táblák mellett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!