Sport

2015.02.07. 17:22

Aquaprofit-TSK: nem volt vesztes partijuk

Nagykanizsa - A számszerű eredmény lehet, hogy mást mutat, de az Aquaprofit-Nagykanizsai TSK NB I-es bajnoki címvédő csapata 8,5:3,5-ös győzelme ellenére igencsak megszenvedett az ASS-Makói SVSE ellen idegenben.

Kühne László

ASS-Makói SVSE– Aquaprofit-TSK 3,5:8,5

NB I-es sakk csapatbajnoki-mérkőzés. Makó.

Eredmények (elöl a hazaiak): Mihók–Balogh Cs. döntetlen, Grünberg–Ivanisevic 0:1, Sarics–Erdős 0:1, Horváth Zs.–Márkus döntetlen, Zámbó–Prohászka 0:1, Tatár Kis Sz.–Ribli döntetlen, Szalai K.–Lupulescu döntetlen, Leviczky–Pintér J. 0:1, Balla–Bánusz 0:1, Hajnal–dr. Flumbort döntetlen, Péczely–Kántor döntetlen, Juhász B.–Gara T. döntetlen.

Bánusz Tamás az öt kanizsai siker közül az egyiket jegyezte. Fotó: archív

A listavezető kanizsaiak találkozója előtt fejeződött be a Paks–Dunaharaszti találkozó, mely 8:4-es hazai siker hozott, így a dél-zalai csapat sikere azt is jelentette, hogy előnyét a tabellán fél ponttal (2,5) még növelte is a második tolnaiak előtt.

– Komoly ellenféllel nézhettünk szembe, a makóiak egy jól összerakott csapatot alkotnak – fogalmazott a nagykanizsaiak csapatvezetője, Papp Nándor. – A döntetlenek mellett a győzelmekért is keservesen meg kellett küzdenünk, mindenesetre külön pozitívum, hogy vereséget nem szenvedett senki csapatunkból. Március elsején következhet a Haladás elleni erőpróba, melynek az első helyről úgy vághatunk neki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!