Sport

2015.01.28. 16:30

Fiatalok elismerése - Kiskanizsán odafigyelnek a legjobbakra

Nagykanizsa - A kiskanizsai Móricz Zsigmond Művelődési Házban tizedik alkalommal díjazták a helyi foci kiemelkedően teljesítő tagjait a Horváth János Díj keretében.

Kühne László

A Kiskanizsai Sáskák SE futballistái gyermek, serdülő és ifjúsági kategóriában lettek díjazva, illetve a Lervencz József-díjjal az előző év legeredményesebb labdarúgójának teljesítményét ismerték el annak alapítói.

A képen, elöl a kupákkal a díjazott fiatalok, balról Kálcsics Ferenc, Molnár Tamás, Horváth Bence és Kálcsics Marcell. Fotó: Kühne László

Ezek alapján a gyermek korosztályban Kálcsics Marcell, a serdülőknél Horváth Bence, az ifjúságiaknál pedig Molnár Tamás érdemelte ki az elismerést. Az először két esztendeje átadásra került, immár tehát harmadik Lervencz-díj is jó helyre került, hiszen az a Kálcsics Ferenc vihette haza és tehette polcára, illetve vitrinjébe, aki hosszú évek óta a Sáskák egyik gólfelelőse – már – a felnőttek között.

A Horváth János Díj emlékplakettjét Kápolnás Zoltán, a Sáskák SE elnöke kapta évtizedes vezetői tevékenységének elismeréseképpen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!