Sport

2014.12.09. 15:03

Jól ment csapatban és egyéniben is a zalaegerszegi fallabdázóknak

Zalaegerszeg - Egyéni és csapatviadalok, továbbá ranglistaversenyek követték egymást a fallabdázóknál, amiből a megyeszékhelyi ZEUS SE sem maradhatott ki.

Kerkai Attila

A sikerek sem kerülték a klub játékosait, akik képviselték Zalaegerszeg városát is, ezúttal már az újonc kaposvári játékosokkal kiegészülve.

A ZEUS tagjai a csapatbajnokságbna (balról): Szokol Pál, Fitos Krisztián, Szigeti Ferenc, Németh Balázs és Balázs Erik.
Fotó: ZEUS SE

Az egyéni versenyek sorában Fitos Krisztián a ranglistaversenyek D-kategóriájában Biatorbágyon és Dunaújvárosban is győzött, Szederkényi Dániel pedig ezüstérmet szerzett Budapesten. Csapatként továbbra is meghatározó a ZEUS SE jelenléte a dunántúli amatőr bajnokságban. A legutóbbi fordulóban, Szombathelyen a második helyet sikerült megszereznie a Szokol Pál, Fitos Krisztián, Szigeti Ferenc, Németh Balázs és Balázs Erik összeállítású együttesnek.

A szombathelyi eredmények (zárójelben az egerszegi győztesek): ZEUS SE–Öntöde III. 3:1 (Szokol, Németh, Fitos). ZEUS SE–Öntöde II. 2:2 (Németh, Szigeti). ZEUS SE– Öntöde I. 2:2 (Németh, Balázs).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!