Sport

2014.12.30. 17:20

A Kanizsa VSE pólósai szeretnék elérni a felsőházat

Nagykanizsa - Évet zártak a Kanizsa Vízilabda SE-nél is, ahol az OB I B-s együttes mellett az OB II-es csapat is gyűjtögeti a pontokat és számos utánpótlás-csapat is verseng az egyes bajnoki pontvadászatokban.

Kühne László

Ahogy azt Balázs László elnöktől megtudtuk, mivel az OB I B-s csapat gyakorlatilag az ősz folyamán végig idegenben játszott a kanizsai uszoda felújítási munkálatai végett, így a bajnokság további szakaszában a tervek szerint nem is lesz szinte szabad hazai hétvégéjük a tavasz folyamán, vagyis az alapszakasz végéig itthon játszanak.

Simonka Ferenc, az OB II-esek edzője szerint a harmadik vonal és az utánpótlás szempontjából is nagyon fontos, hogy minél több fiatalt tudjanak integrálni egyesületük csapataiba és a serdülő, valamit a gyermek korosztályban is voltak szép sikereik növendékeiknek a félszezon során.

A Kanizsa VSE Németh Zsolt által irányított OB I B-s együttese 8 mérkőzés után öt győztes és három vesztes meccsel áll, de egy elmaradt találkozó maradt még őszről, aztán jöhet a nagy hazai sorozat, hiszen valamennyi játéknapon a KVSE hazai környezetben fogadhatja.

Németh Zsolt edző (középen) és csapata gyakorlatilag egy év elteltével térhet majd vissza a hazai medencébe  Fotó: Szakony Attila

A cél a felsőház, s így a kilátások arra vonatkozólag nem rosszak, főképp úgy, ha még azt is hozzátesszük, hogy jelenleg a közvetlen az élboly mögött a negyedik helyen tanyáznak. A folytatás amúgy február 12-én következik, a Kőér utcában a Honvéd UVKSE ellen pótolják a halasztott bajnokit... Az évzáró kapcsán a klub elöljárói külön köszöntötték ifjú tehetségeiket, akikre a folytatásban még szintén sok nagy és izgalmas meccs várhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!