Sport

2014.07.17. 14:00

Zalai siker Angliában - Merksz Gabriellára itthon is nagyon büszkék

Zalaegerszeg - Angliából kaptunk egy zalai vonatkozású sportsikerről hírt, hiszen a megyeszékhelyi Hagyma Gym SE versenyzője, Merksz Gabriella angol amatőr bikini fitnessz bajnok lett.

Kerkai Attila

Az örömteli hírt Hajmási Ferenc, a klub elnöke osztotta meg velünk, de csak azért ő, mert Merksz Gabriella Angliában él és csak nemsokára tér haza.

- Bedfordban rendezték meg az angol amatőr bikini fitnessz bajnokságot, ahol Gabriella is indult - szólt a részletekről Hajmási Ferenc. Ez volt az utolsó állomás a profi bajnokság előtt és versenyzőnk kategóriájának sikerével meghívást kapott erre, ami nagy szó. Ugyan ma már Angliában él Gabriella, de nálunk kezdett el edzeni, s amikor hazajön, értelemszerűen nálunk tréningezik. nagyon szorgalmas és kitartó versenyző, aki jó alkati adottságait kihasználja, de ehhez iszonyatosan sok munka is párosul. Most az a célja, hogy profi státuszt szerezzen magának, ami neki, de a mi klubunknak is dicsőséget jelentene. Annyit még hozzátennék a mostani sikeréhez, hogy odakint teljesen egyedül készült nap mint nap, ami ebben a műfajban nagy szó.

A kép önmagáért beszél: Merksz Gabriella remekül felkészült a versenyére  (Fotó: zh)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!